KLOKHUISPRIJS

De TuPS studie heeft op 8 november de Klokhuis Wetenschapsprijs gewonnen! Er wordt nu een Klokhuis aflevering over het onderzoek gemaakt. Floor mocht komen vertellen over de prijs bij Zapplive, kijk deze aflevering hier terug.

Artikel AMC magazine

Er is een leuk artikel over de TuPS verschenen in het AMC magazine van november 2017. Lees hem nu online op pagina 22-23 .

Nieuw artikel gepubliceerd

We weten dat bij sommige tumoren de kans op het hebben van een tumor predispositie syndroom groter is. Maar welke tumoren zijn dit eigenlijk? We hebben een literatuur onderzoek gedaan om te kijken hoe groot de kans is dat je een tumor predispositie syndroom hebt bij het hebben bij een bepaald type tumor. Dit hebben […]

BINNENKORT: INTRODUCTIE FILMPJE

Afgelopen week zijn de opnames geweest voor ons nieuwe introductie filmpje over de TuPS studie. In dit filmpje leggen we uit wat de TuPS studie inhoudt. We volgen Marius, die net te horen heeft gekregen dat hij kanker heeft. We zien hem op de poli kinderoncologie en de dokter legt hem de TuPS studie uit. […]

Publicatie Protocol

Het protocol van de TuPS studie is gepubliceerd in BMJ Open. Klik hier om het artikel te lezen.

3D camera

Hoe ziet zo’n 3D camera er eigenlijk uit? Bekijk hier de foto’s van de 3D camera in het AMC. De 3D camera ziet er bij alle centra hetzelfde uit, maar natuurlijk is de studio wel anders.  

start Radboud UMC

Per 23 september 2016 zijn we gestart met de TuPS studie in het Radboud UMC!

START UMCU/PMC

Per 12 juli 2016 zijn we gestart met de TuPS studie in het UMCU/ Prinses Máxima Centrum!

Start UMCG

Per 11 juli 2016 zijn we gestart met de TuPS studie in het UMCG!

Start TuPS VUmc

Per 24 juni 2016 zijn we gestart met de TuPS studie in het VU Medisch Centrum!